Ο Κάτω Σταλός στα Χανιά της Κρήτης, αποτελεί το πιο έντονα τουριστικό προάστιο της πόλης των Χανίων. Βρίσκεται βόρεια του νησιού και παρέχει την δυνατότητα για εύκολη πρόσβαση στα πιο κεντρικά σημεία του νομού, αφού η συγκοινωνία με λεωφορεία και ταξί δεν ξεπερνά το τέταρτο αναμονής.

Διαθέτει αμμώδης, πεντακάθαρη παραλία, αρκετά ρηχή (κατάλληλη για και για παιδιά) κι έχει βραβευτεί από την Ευρωπαική Ένωση με γαλάζια σημαία. Ωστόσο, ο Σταλός διαθέτει κατάλληλες περιοχές με φυσικό κάλλος και για τους λάτρεις των σπορ, όπου μπορούν να επιδωθούν σε αγαπημένα τους αθλήματα.

Ταβέρνες με υπέροχα τοπικά εδέσματα, εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες, εμπορικά μαγαζιά για τα ψώνια σας αλλά και τουριστικά κέντρα, έχουν αναπτυχθεί σε όλο το μήκος της παραλιακής οδού και θα σας χαρίσουν όμορφες βόλτες και ξεχωριστές απολαύσεις.

Λόγω της θέσης του Σταλού, μπορείτε πολύ εύκολα να περιηγηθείτε στην πρωτεύουσσα του νομού, που γεμάτη αξιοθέατα, γραφικά σοκάκια και ιστορία, θα σας μαγέψει. Η παλιά πόλη των Χανίων που θεωρείται η ομορφότερη πόλη της Μεσογείου (Βενετία της Ανατολής), με το ενετικό λιμανάκι της, το τζαμί του Χασάν Πασά, το ναό του Αγίου Φραγκίσκου, την ακρόπολη στο Καστέλι, τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς της χώρους, θα σας κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον. Αλλά και η σύγχρονη πόλη με τα κεφενεδάκια της, τα γραφικά μαγαζιά, την κεντρική Αγορά, τις μοναδικές εκκλησίες της, τις πανέμορφες συνοικίες και την πολύ έντονη νυχτερινή ζωή με τους χιλιάδες επισκέπτες είναι πραγματικό στολίδι.

Σε απόσταση 1,5χλμ, θα συναντήσετε και τον πανέμορφο οικισμό του Πάνω Σταλού, στον οποίο θα απολαύσετε γραφικές ολάνθιστες αυλές, λόφους με εκπληκτική φυσική ομορφιά και κτίσματα ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής ομορφιάς.
Κάτω Σταλός, Χανιά Κρήτης
Ξενοδοχείο Κούκουρας | Lia Apartments | Album | Υπηρεσίες | Παροχές | Περιοχή | Χάρτης | Επικοινωνία
Το Ξενοδοχείο
Lia Apartments
Επικοινωνία - Κρατήσεις
Σχόλια Πελατών
Πως θα μας βρείτε
Περιοχή
Φωτογραφίες
Υπηρεσίες δωματίων
Παροχές
Hotel Koukouras & Lia apartments - Κάτω Σταλός, Χανιά Κρήτης
Τηλ: +30 28210 68844,  Fax: +30 28210 68894,   Κιν : +30 6944 122808
email: iinfo@koukouras-lia.gr, e_koukouraki@yahoo.gr

Hotel Koukouras ΜΗΤΕ: 1042K032A0139700
Lia Apartments   ΜΗΤΕ: 1042K122K2711501
Copyright © 2011 by Hotel Koukouras & Lia Apartments, Design by Elan